Sunt pe forum persoane care imi pot spune ce ingrediente are Fitospray?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

M-am hotarat sa cumpar pana la urma Fitospray, chiar daca la inceput imi era greu sa cred ca un simplu spray este in stare sa te ajute sa slabesti. Am vazut insa ca e destul de recomandat in mediul online si am zis sa incerc. Am insa cateva intrebari… daca imi puteti raspunde cei de pe forum care ati avut ocazia sa folositi Fitospray…. Imi puteti spune care sunt ingredientele? Vreau sa fiu sigur ca ele sunt unele naturale si ca nu prezinta reactii adverse, mai ales ca sunt o persoana mai sensibila care sufera de diferite alergii.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 517 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Pana la urma orice ingredient poate prezenta reactii adverse 🙂 tine cont ca poate esti alergic la unul dintre ele. sunt persoane care de exemplu sunt alergice la mango. Atunci da, produsul poate produce reactii adverse 🙂 daca insa stii ca nu ai asa ceva in istoricul medical atunci ia cu incredere fitospray ca nu ai ce pierde

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Te pot ajuta eu cu lista cu ingrediente… pe prospect scrie ca contine asa: Cafea verde, Extract de Garcinia, Pomusoarele Goji, Mango + extract de acai, Acidul citric din lamai si menta.

  Sper ca ti a fost de ajutor, o zi buna sa ai.

Leave an answer

Browse