Sunt printre voi care au folosit Titan Gel Gold si au avut rezultate bune? Ma ajutati cu ceva sfaturi va rog?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Salut! Am tot citit despre Titan Gel Gold in ultima vreme si m-am hotarat sa il cumpar si eu. Mai am totusi cateva intrebari la care sper sa primesc raspuns de la voi cei de pe forum. Cati ati folosit gelul? Ati avut rezultate bune? Imi puteti spune cam in cat timp au inceput sa se vada rezultatele? De asemenea, de cate ori pe zi ati aplicat crema. Va multumesc in avans si sper ca nu deranjez cu intrebarea mea.

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 1515 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  nu stiu ce nu va placut voua la crema. eu am luato si sunt foarte multumit de rezultate. o am mai mare, mi se scoala mai repede si nici nu moare atat de rapid. ofer placere nevestemii si mai bine de o ora daca e sa fie.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Si eu am folosit Titan Gel Gold asta. Rezultatele pe care le-am obtinut nu mi s-au parut chiar wow, adica titan gel simplu mi s-a parut mult mai bun atunci cand a venit vorba de marit penisul si imbunatatit performantele sexuale. Adica dupa doar un tub am revenit la gelul clasic, folosit deja de milioane de barbati din intreaga lume. Parerea mea.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am folosit gelul. Pot spune ca am fost multumit de rezultatele pe care am reusit sa le obtin. Recunosc insa ca la banii astia ma asteptam la mai mult. Mi se pare putin ca mi-a crescut penisul cu doar 2-3 centimetri acolo atunci cand erectia este puternica.

Leave an answer

Browse