Unde plasez comanda pentru Titan Gel original in Romania?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Am folosit in trecut Titan Gel si am avut rezultate foarte bune. Nu am mai comandat pentru ca nu a mai fost cazul. Acum insa, as vrea sa mai folosesc din nou, insa nu stiu care este cel original si cine il comercializeaza in Romania ca sa pot da comanda. Pe piata noastra au aparut o gramada de variante din cate am vazut.

Ma puteti ajuta, va rog, sa il identific pe cel bun?

in progress 2
Miruna 3 years 3 Answers 1010 views 2

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  simplu, distribuitorul oficial, nu de altundeva. cel mai sigur asa este. eu doar odata am comandat si nam avut probleme de la astii oficiali. recomand la fel sa faci si tu.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  vezi pe site-ul oficial, de acolo sigur nu ai cum sa iei teapa. Adica clar ei nu iti vor vinde ceva contrafacut. Iti pot garanta eu ca deja am dat 4 comenzi la ei si de fiecare data au fost prompti si cu comanda si cu tot. Eu ii recomand pe ei, lasa intermediarii ca au si preturi mai mari.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Pai… normal ca daca vrei sa cumperi produsul origina, fara niciun risc, cel mai bine este sa dai comanda direct de pe site-ul oficial. Eu asa am facut de fiecare data si nu am avut niciodata probleme de genul. Prima oara de unde ai comandat de acum nu mai stii de unde sa iei? Ai luat de la un prieten sau ai comandat din alta tara nu din ROmania?

Leave an answer

Browse