UpSize ce rezultate va oferit voua? Ati reusit sa va mariti sanii cu crema asta sau nu?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Buna fetelor. Sunt persoane aici care au folosit UpSize? Vreau sa stiu si eu ce rezultate ati reusit sa obtineti cu aceasta crema. As vrea sa o testez si eu insa vreau sa mai aflu ceva recomandari inainte. Sincera sa fiu, mie personal imi este cam greu sa cred ca o simpla crema te ajuta sa iti cresti sanii, dar na. Sunt dispusa sa incerc, insa numai dupa ce ma asigur ca intr-adevar pot obtine niste rezultate cat de mici. Astept un raspuns din partea voastra cu mare interes, chiar sunt curioasa de rezultatele voastre 🙂

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 593 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu iti pot confirma ca crema chiar ajuta 🙂 mie nu doar ca mi ia marit putin (este suficient ptr mine ca imi place cum arata) dar a reusit sa ma scape si de niste vergeturi inestetice care ma tineau la distanta de decoltee.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Bunaaa. 🙂 Stiu, e greu sa crezi asta, dar la fel am crezut si eu, ca e imposibil. Ma bucur ca m-am inselat. Sanii mei sunt acum mai mari. Nu cu mult, dar eu sunt multumita de rezultatul obtinut. Pe langa asta, sunt si mai tonifiati, pielea arata mult mai bine.

Leave an answer

Browse