UpSize este folosit de cineva de pe acest forum ? Am si eu cateva intrebari, ma puteti ajuta?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Sunt complexata, chiar daca nu imi place sa recunosc acest lucru. Sanii mei mici parca nu ma lasa sa ma bucur de viata. Imi este rusine si sa merg la plaja din cauza asta. Am observat ca sunt femei care folosest UpSize si au laudat produsul. Este cineva pe acest forum care a avut ocazia sa se foloseasca de el? Chiar am nevoie de niste raspunsuri urgente, pentru a sti daca merita sau nu cumparat.

Pe voi cum v-a ajutat UpSize? Au crescut sanii relativ rapid? Cam pe ce perioada s-a intins tratamentul? De asemenea, ingredientele sunt unele naturale? Sunt reactii adverse?

Astept un rapuns cu interes, multumesc mult!

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 569 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Sincer nu stiu ce sa iti zic, am avut rabdare sa folosesc UpSize doar pentru cateva luni. Nu am observat modificari majore asa ca am renuntat. Credeti ca am gresit ca nu am continuat? Din ce vad cele care ati avut rezultate povestiti pe forum ca ati aplicat crema mai mult timp…. ar merita sa reiau aplicarea lui UpSize ? Chiar nu stiu ce sa zic… sunt totusi niste bani la mijloc si nu sunt dispusa sa risc.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Si ma numar printre cele de pe forum care au folosit UpSize si au fost multumite de rezultatele pe care au reusit sa le obtina. Aceasta crema a fost de un real ajutor, pentru ca, cel putin in ceea ce ma priveste, ea a actionat pe trei planuri. Deci, mi-a marit sanii (nu cu mult, dar este vizibil), mi i-a tonifiat si m-a scapat de vergeturi. Chiar o recomand, e printre putinele produse pe care le folosesc si isi fac treaba cu brio.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Nu vad nici un motiv sa fii complexata. Da, e normal sa vrei sa ai sani mai mari, insa e bine sa te linistesti pentru ca sunt solutii suficiente care sa te ajute sa iti atingi scopul. Eu de exemplu am fost la fel ca tine si dupa ce m-am calmat si m-am obisnuit cu mine, am gandit totul la rece si am hotarat sa incerc un tratament cu UpSize. Trebuie sa recunosc ca am fost mai mult decat multumita de rezultatele pe care le-am obtinut.

  Sanii mei au crescut cu ajutorul lui UpSize destul de rapid, cam in 4 luni. Cei drept, e si o mica doza de iluzie optica din cauza ca aceasta crema m-a ajutat sa am sanii mult mai tonifiati. Si nu, nu exista reactii adverse, deci poti apela la aceasta crema cu incredere. Nu ai nimic de pierdut.

Leave an answer

Browse