Vigrax a folosit cineva de pe acest forum? Ce impresii va lasat?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Pe mai multe siteuri am vazut ca Vigrax este un produs destul de laudat. Am in continuare insa niste urme de neincredere, dar nu stiu de ce… De aia am zis sa va intreb pe voi cei de pe acest forum ce impresii v-ati format in urma folosirii acestui produs. Pe voi chiar v-a ajutat sa va atingeti scopul? Ati devenit mult mai potenti sau tot ati contonuat sa aveti probleme cu erectiile. Chiar sunt curios sa vad ce rezultate ati reusit sa obtineti voi cu Vigrax . Sper sa imi raspunda doar cei de pe forum care chiar au folosit. sunt satul de vorbe din auzite.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 447 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Pe mine chiar a reusit sa ma ajute. Inainte penisul meu refuza sa fie complet erect, lasa mereu loc de mai bine. Faptul ca nu era complet tare facea penetrarea sa fie mai dificila si chiar sa ma lipseasca de placere. Nu mai zic de iubita ca practic nu simtea mare lucru. Dupa ce am inceput sa folosesc vigrax am observat ca problemele de genul au inceput sa dispara.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Ma eu pe mine cel putin pot zice ca ma ajutat… acum stii cum e nu toti suntem asemanatori, diferim si la fel si rezultatele pe care le obtinem… Eu zic ca daca nu incerci nu vei sti niciodata. Eu cu nevastamea am tot avut rateuri in pat dar cum am inceput sa folosesc destul de regulat produsu asta acum sau schimbat destul de mult treburile. suntem foarte fericiti de noua viata a noastra. ca in tinerete e acum

Leave an answer

Browse