Vigrax vine cu prospect? Dar despre ingrediente ce imi puteti spune? Merita cumparat?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Incerc sa evit sa cumpar produse care nu vin cu un prospect. Mi se pare ceva important pentru o firma care se respecta si care ofera produse de calitate. De aia as vrea sa stiu inainte sa cumpar daca si Vigrax  ofera un prospect sau nu.

Mai am o intrebare, daca imi puteti raspunde. Stiti cumva lista completa cu ingrediente? Care ati folosit Vigrax ce ziceti, merita cumparat?

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 335 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Iti pot confirma eu ce a scris aurica. Alea sunt ingredientele pe care le contine acest produs. Legat de prospect… unii primesc, altii nu. Depinde de mai multe lucruri, de distribuitor si asa mai departe (uneori prospectul necesita traducerea ca el e in engleza. Oricum toate informatiile necesare sunt pe cutie. De asemenea dupa holograma iti poti da seama daca e produsul original. Este prezenta la lotul tau? cumparat de tine?

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am gasit o lista pe net cu ingredientele, nu stiu exact daca este aceeasi si pe prospect pentru ca nu am apucat sa comand inca Vigrax. Iata ce am gasit pe net: extract de ginseng, Tribulus terestris, L-arginina, magneziu, celuloza microcristalina si coloidal silica

Leave an answer

Browse