Voi ce pret ati platit pentru activatorul de nada Dynamite?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Imi place foarte mult sa pescuiesc, mai ales ca imi place si sa mananc peste. Este sanatos si medicul chiar mi l-a recomandat din cauza carentelor pe care le am. Vreau insa sa imi cresc cantitatea de peste pe care o pescuiesc si am vazut ca Dynamite poate fi ceea ce eu am nevoie. Am doar o intrebare, la ce pret il gasesc in Romania? Ma refer la magazinele de specialitate nu in online. Prefer sa nu cumpar de pe net ca nu tin neaparat. Daca totusi pretul e mai bun pe net… poate ca o sa comand pana la urma asa.

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 360 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Nu cred ca am vazut Dynamite in magazine. Eu l-am comanda online, am prins un pret foarte bun datorita unei campanii de reduceri de 50% la un magazin pe net. Incearca si tu la distribuitorul oficial din Romania, poate inca mai e valabila oferta asta. Sfatul meu e sa cauti sa te asiguri ca magazinul online de unde comanzi e unul de incerdere sa nu iti iei teapa si sa cumperi ceva contrafacut.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Ma, din ce am vazut cel mai mic pret e pe site-ul oficial, asa ca sfatul meu e sa comanzi de acolo. Eu nu am facut asa si am platit cu vreo 30-40 de lei in plus… pe scurt am iesit cam prost…

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu l-am prins la reducere si l-am luat cu doar 169 de lei. vezi si tu daca mai e oferta si comanda repede sa nu o pierzi. Nu stiu pentru cat timp va mai fi pretul asta mic.

Leave an answer

Browse