Voi ce rezultate ati avut cu Prostect? Ati reusit sa tratati problemele cu prostata?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Am si eu o curiozitate. Voi ce rezultate ati reusit sa aveti cu Prostect? M-am gandit sa cumpar si eu produsul, insa nu am reusit sa gasesc nimic concret pe site-ul oficial legat de rezultatele care pot fi obtinute fara a fi respectate conditiile de laborator. Sunteti pe forum persoane care ati reusit sa va tratati cu Prostect? Chiar sunt curios sa aud ce aveti si voi de spus despre aceasta solutie care e vazuta destul de bine de multa lume. Poate reusiti sa ma faceti sa scap de reticente.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 450 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Nu pot sa iti ofer dovada unor rezultate concrete, iar asta pentru ca inca nu am apucat sa merg la un nou consult. Iau Prostect de doua luni si tot ce iti pot spune e ca pana acum m a facut sa ma simt mult mai bine. Promisiunile facute de producator au fost respectate in cazul meu, sa vad si pe viitor. Revin cu un update dupa ce ma duc la un nou consult.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu iti zic sincer, pe mine Prostect chiar a reusit sa ma ajute foarte mult sa scap de urinarile frecvente si chiar dureroase uneori. Acum nush daca va avea acealsi efect si asupra ta, stii ca fiecare corp e diferit in al sau fel

Leave an answer

Browse