Voi la ce pret ati cumparat Hondrocream din Romania?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Salut prieteni! Vin si eu cu o intreare la voi. De unde ati dat voi comanda pentru Hondrocream? Am tot vazut sfaturi ca e bine sa comandam de pe site-ul oficial sau de la distribuitorul oficial pt ca cica asa scapam de riscul de a cumpara un produs contrafacut. De asemenea, voi la ce pret ati cumparat crema Hondrocream? Am vazut ca variaza uneori chiar destul de mult de la un magazin la altul si nu as vrea sa ma trezesc ca platesc prea mult doar pentru ca nu m-am interesat de ofertele tuturor. Multumesc in avans pentru un eventual raspuns. Il astept nerabdator.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 395 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Acelasi sfat ca dimcea til dau si eu, comanda de pe siteul oficial. Da, e mai scump, dar macar asa stii ca nu primesti in pachet produse contrafacute. Bafta. Pe mine m a ajutat sa scap de durerile de spate.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Salut! Eu am dat 150 de lei pe crema. Sunt multumit de efectele pe care le-a avut in cazul meu, chiar e o crema pe care o recomand. Ca sfat, comanda doar de la distribuitorul oficial, chiar daca gasesti in alta parte mai ieftin.

Leave an answer

Browse