Vreau mai multe pareri despre Forte Love

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Buna!

Ma numesc Anca si am 21 de ani, sunt din Targu Mures. Am auzit de la o prietena ca a folosit un produs pe nume Forte Love care iti creste pofta sexuala si te ajuta sa fii mai nebunatica in pat.

Acum eu nu stiu ce sa cred, nu am mai auzit la nimeni despre astfel de produse, insa m-ar ajuta enorm daca ar fi adevarat ca i-as face o surpriza superba sotului meu care imi reproseaza mereu ca s-a instaurat monotonia in relatia noastra de cuplu.

Cei care ati folosit, ce pareri aveti?

in progress 1
Violeta 4 years 3 Answers 898 views 4

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Bunaaaa. Eu folosesc produsul asta de ceva timp. Nu zilnic, ci atunci cand simt ca vreau sa il fac fericit pe sotul meu dar duc lipsa de chef. Aproape instant simt cum imi este inundat corpul de dorinta de a-l simti in mine si evident scap inclusiv de inhibitii. Eu il recomand personal, vezi daca si al tine functioneaza la fel.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  chiar exista asemenea produse, le stiu destul de multe femei pentru ca sa recunoastem nu suntem deloc ca barbatii, mereu pregatite de sex. Avem nevoie de ceva care sa ne faca sa avem pofta de sex, iar uneori iubitii nostri oricat de grijulii ar fi nu prea reusesc sa ne duca la acea stare. Eu folosesc ocazional Forte Love cand nu vreau sa il refuz pe al meu si stiu cat de mult ma doreste.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am folosit Forte Love si iti pot confirma ca creste libidoul. Cel putin in ceea ce ma priveste pe mine am reusit sa am o pofta mult mai mare de sex. Iubitului meu ii place foarte mult asta, deoarece m a ajutat sa scap si de inhibitii. Ma simt mult mai bine in pielea mea de cand nu mai am nicio problema cu libidoul scazut.

Leave an answer

Browse