Vreau sa dau comanda pentru UpSize dar nu stiu exact de unde. Voi de unde ati cumparat si la ce pret?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Hello feeeetelor. Ce faceti voi? 😀 Vin si eu cu o intrebare, sper sa o pun unde trebuie. Daca nu e categoria buna sa o mutati va rog, sa nu o stergeti. Mersiiii.

Voi de unde ati dat comanda pentru crema UpSize? M-am hotarat sa o incerc si eu dar nu stiu exact de unde sa o comand pentru a fi sigura ca e produsul original si nu contrafacut. De asemenea, voi ati prins o reducere ceva? La ce pret ati cumparat-o? Chiar sunt curioasa 🙂 astept cat mai multe raspunsuri din partea voastra, mersiiii anticipat !!!

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 935 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am prins o reducere mare pe magazinul oficial din Romania. Oferta era cu reducere de 50% si am platit un pret de 160 lei pe upsize. Eu iti recomand la fel, sa dai comanda de la ei, poate mai e valabila reducerea asta. Mult succes iti doresc.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Buna 🙂 eu am comandat direct de pe site-ul oficial. Sincera sa fiu nu stiu sa iti zic daca pretul e mai mare sau mai mic, pentru ca nu am facut nicio comparatie. Am zis ca mai bine direct de la distribuitor ca asa sunt sanse inexistente de a ma trezi cu un produs contrafacut pe care sa dau banii degeaba.

Leave an answer

Browse