Vreau sa vad si eu niste rezultate pe care voi le-ati obtinut cu Erogan. Ma puteti ajuta?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Sincer sa fiu m-am cam saturat de numeroasele articole si asa zise review-uri de pe net… simt ca ma mint pe fata si nu imi spun nimic concret… Eu vreau mai degraba sa vad rezultate pentru ca alea sunt graitoare, nu toate articolele copy paste despre Erogan si cum ne poate ajuta el. Va intreb pe voi asadar, daca ma puteti ajuta… vreau doar sa stiu daca si ce rezultate ati reusit sa obtineti luand Erogan. Merita sa il cumpar sau sa imi indrept atentia catre un alt produs? Nu as vrea sa cumpar si sa ma trezesc ca nu functioneaza deloc. Rezultatele sunt singurele care conteaza nu ceea ce au de spus toti specialistii de carton.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 534 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Chiar ca, nu prea o sa fie nimeni dispus sa iti dea poze cu penisul sau. Daca prin rezultate graitoare te referi la cateva experiente pe care sa le impartaseasca cineva care a folosit Erogan atunci da, asta poti sa primesti 😀

  Cum m-a ajutat pe mine Erogan? De cand il folosesc rezist mai mult timp fara sa ejaculez. De asemenea, imi este mult mai usor sa am o erectie, penisul devenind erect practic chiar de la o simpla atingere a partenerei. Chiar si marimea penisului a cunoscut o schimbare in bine, cred ca s-au adaugat vreo 2 cm. Dar vorba aia, cum erectiile sunt mult mai tari ca inainte poate de aia e aceasta marire.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Nu prea vad ce rezultate graitoare ai vrea sa afli de pe net 🙂 e destul de greu sa ti se puna in fata poze cu penisul inainte si dupa sau alte chestii de genul. Eu iti pot spune ca Erogan mi-a oferit sansa de a avea din nou un penis tare ca in tinerete, dar cam atat. Marirea penisului se observa, insa e strict legata de erectiile mult mai tari pe care le am eu acum.

Leave an answer

Browse