Vreau si eu niste pareri despre cum te poate ajuta Valgus 2 in 1. Chiar ajuta la eliminarea monturilor?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Deja degetele s-au “deviat” destul de mult de la forma normala si ma deranjeaza foarte tare treaba asta. Nu mai pot purta orice tip de incaltaminte si de parca nu era de ajuns ma doare de numa. Abia mai reusesc sa ma las pe piciorul drept care este cel afectat. Am citit despre Valgus 2 in 1 ca este un set care ajuta la corectarea pozitiei degetelor afectate. Dar din ce am observat sunt pareri cam imparite. De aia as vreau sa vad si voi ce pareri aveti despre aceasta solutie.

Chiar este una care merita sa o incerc? Costa totusi ceva si nu vreau sa dau banii degeaba. Multumesc pentru un eventual raspuns.

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 639 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Este o atela asa ca functioneaza ca atare – adica iti fixeaza degetul cu probleme in pozitia sa naturala astfel incat in timp sa revina la normal si sa nu te mai incomodeze la mers

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu zic ca da, te va ajuta sa mai indrepti degetul deviat de la picior. Este practic o atela care va fixa degetul in pozitia lui naturala, astfel incat cu timpul sa se indrepte si sa nu se mai accentueze devierea. Eu am fost multumit de rezultat, il recomand.

Leave an answer

Browse