Vreau si eu sa slabesc cu Chocolate slim dar nu stiu de unde sa comand la un pret bun

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Heiiiii, ce faceti dragele mele? Vreau sa va intreb si eu ceva… am vazut ca multe femei care au reusit sa slabeasca spun ca s-au folosit de Chocolate slim. As fi si eu interesata sa incerc bautura asta, insa in magazinele la care am cautat eu ea are un pret destul de ridicat. Cred ca e si din cauza adaosului ala sau cum se numeste. Imi dati si mie un link spre un distribuitor direct, care sa afiseze doar preturile reale? Am cautat, dar nu am reusit sa gasesc ceva care sa ma ajute. Imi pun speranta in voi 🙂

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 428 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  La fel ca Diane iti zic si eu, comanda Chocolate slim doar de la distribuitorii oficiali. Da, poate o sa platesti mai mult (nu insa exagerat de mult), dar macar asa ai siguranta ca nu ai luat un produs contrafacut care sa iti puna in pericol sanatatea. Eu am comandat de pe site-ul oficial si am fost mai mult decat multumita de intreaga experienta avuta din momentul comenzii, pana la cel in care am fost contactata de un operator pentru confirmare si a sosit pachetul dupa doar cateva zile.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Buna 🙂 Cam peste tot preturile sunt la fel, variatia fiind de doar 30-40 lei maxim. Daca intr-adevar conteaza foarte mult pentru tine aceasta diferenta de bani atunci dai comanda de pe site-ul distribuitorului oficial in Romania. Daca nu sunt alti intermediari prinzi un pret mai bun pentru ca nu sunt adaosuri comerciale adaugate pentru a obtine profit (din moment ce el deja vine din vanzarile propriu zise). Eu l-am cumparat pe al meu din farmacie ptr ca nu imi place sa ma complic, deci nu stiu sa iti zic exact care este site-ul oficial.

Leave an answer

Browse